• 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 5

Křesťanská sportovní organizace

"...Modli se a pracuj! Modli se a sportuj!"

Cyklistická výprava do Francie

vydáno: 05. 03. 2017

Zveme Vás na orelskou cyklistickou výpravu do Francie pod ochranou sv. Ludvíka Francouzského

 

Azurové pobřeží u Středozemního moře – pohoří Esterel možný výlet do kaňonu Verdon

 

Termín: 25. srpna – 2. září 2017 (pátek – sobota), vzdálenost Brno – St. Raphaël 1300 km, cesta trvá 17 - 19 hodin.

Odjezd 25. 8. z Kroměříže ve 12:00 hod., odjezd z Brna ve 14:00 hod.

Příjezd 26. 8. do St. Raphaël kolem 8:00 – 9:00 hod. 

Cena: 8.140,- Kč na osobu (doprava, ubytování s polopenzí). Po 1. lednu 2017 uhraďte zálohu ve výši 4.070,- Kč na účet Orla č. 63031621/0100. Termín doplatku Vám včas sdělíme.

 

>>>> Další informace zde <<<<

 

Kapacita zájezdu pro 48 osob.  Ubytování v mobilhomech (mobilních domech)     v kempu u města St. Raphaël. Jedná se o klidný ***hvězdičkový kemp s noční ostrahou, který se nachází jen cca 50 m od místní malé, ale téměř soukromé písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. V okolí se nachází pohoří Esterel s červeně zabarvenými skalami a množstvím cyklostezek v horách i cyklotras podél pobřeží. Terén pohoří je členitý, s hlubokými roklemi a dubovými lesy. Nejvyšším bodem masivu je Mont Vinaigre (618 m).

 

V areálu kempu je restaurace, bar, obchod, bazén se skluzavkou, dětské hřiště, plocha na pétanque, kompletní sociální vybavení, stoly na stolní tenis, pračky, sušičky. Mobilhomy jsou vybavené karavany: součástí každého mobilhomu je sociální zařízení (WC + sprcha), kuchyňka s plynovým sporákem, lednicí a nádobím, dále obývací kout a dvě ložnice. Jedna s manželskou postelí a další s 2 oddělenými lůžky (obvykle 70 cm x 190 cm). Před mobilhomem je posezení se zahradním nábytkem. V mobilhomech jsou k dispozici polštář a přikrývka pro osobu (každý účastník musí mít vlastní povlečení a prostěradlo, příp. vlastní spacák). Město St. Raphaël a kostel jsou od kempu vzdáleny 4 km.

 

Cena zahrnuje dopravu s cyklovlekem (včetně 2 výletů: 1. St. Tropez + Port Grimaud a 2. Cannes + Grasse), polopenzi (snídani dostanou účastníci do lednice na celý týden – máslo, sýr, salám, paštika apod. Každý den si připraví snídani sami – pečivo není v ceně, ale v kempu je obchod s čerstvým pečivem; večeře česká kuchyně – teplé jídlo, které si účastníci odnesou z výdejního místa v kempu do mobilhomů). V ceně zahrnuty služby delegáta (zajišťuje ubytování a doprovází výlety v místě), pojištění CK proti úpadku.

 

Cena nezahrnuje cestovní pojištění účastníků (každý jednotlivec si pojištění hradí sám), pobytovou taxu 7 EUR/osoba, vratnou kauci 50 EUR/mobilhome, závěrečný úklid (lze provést svépomocí), ložní prádlo, ručníky, utěrky, hygienické potřeby, příp. další výlety autobusem, vstupné.  

 

Organizátor výpravy: Tělovýchovná rada Orla

Náčelníci výpravy: br. Stanislav Vejvar, br. Josef Častulík

Duchovní služba: P. Petr Dujka, P. Jakub Václav Zentner FSSP

 

Přihlášky zasílejte na adresu: br. Stanislav Vejvar, R. Svobodové 1694,

272 01  Kladno, standa.vejvar@volny.cz        

propozice také in: www.orel.cz, http://orel-zsv.g6.cz/akce.pdf

 

https://www.youtube.com/watch?v=AZxMkV7v7wo&list=PLYyWH7LNQE-spLFF8_qTjoKMWnCM3zZUt  (prohlídka kempu)

 

Propozice ke stažení.

Přihláška ke stažení.

Mapka 1, mapka 2.

Administrátor | Domů
Copyright © 2009-2012 www.orel.cz